menu Home
IT&C

Orange lansează promoția “Ce am găsit,să fie al meu” .

Radio 5 Romania | 21 iunie 2020

Super oferte în magazinul online. Ai reduceri de până la 264 € la achiziția în rate pe factură Orange, iar punctele tale Thank You valorează de trei ori mai mult, doar în magazinul online.

Campania se desfășoară exclusiv în magazinul online, în perioada 16-22 iunie 2020, în limita stocului disponibil. Discount-ul acordat este doar pentru telefoanele achiziționate în rate pe factura Orange, în funcție de eligibilitate, cu prelungirea contractului pentru 24 de luni.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You este valabilă până pe 22 iunie și se acordă doar la achiziția unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.
Intră în campanie doar punctele Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money.

Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.
Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă, în cadrul acestei campanii, este de 500 € (TVA inclus).

Exclusiv online: prelungește-ți abonamentul pentru 24 de luni și punctele tale Thank You valorează de 3 ori mai mult, la achiziția unui telefon. În plus, ai transportul gratuit.

sursa: orange.ro

Written by Radio 5 Romania

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply
  • cover play_circle_filled

    Radio5 Romania (LIVE)

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play